Θεραπευτικές Τεχνικές στα Πλαίσια της Αποκαταστατικής Οδοντιατρικής

15-16 Σεπτεμβρίου 2023

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Ξενοδοχείο Grand serai

Σίσκα Ιωάννα

Σίσκα Ιωάννα - 1η Σύνοδος Σ.Ε.Η. - Θεραπευτικές Τεχνικές στα Πλαίσια της Αποκαταστατικής Οδοντιατρικής – Συνέδριο Ιωάννινα 15-16 Σεπτεμβρίου 2023

Τίτλος ομιλίας

CBCT και γενικός οδοντίατρος

Ημερομηνία & ώρα

ΣΑΒΒΑΤΟ
16/09/2023
09:30-10:15

Mini βιογραφικό

Η Ιωάννα Σίσκα είναι απόφοιτη του τμήματος Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  (ΑΠΘ) και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων(ΣΣΑΣ)(2005). Έλαβε στη συνέχεια Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διαγνωστική και Ακτινολογία Στόματος από το τμήμα της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών(2014). Αφορά τριετή κλινική ειδίκευση στη διαγνωστική μεθοδολογία των νόσων του στόματος  και ακτινοδιάγνωση των παθήσεων της γναθοπροσωπικής χώρας. Από το 2014 είναι διευθύντρια του Οδοντιατρικού Ακτινολογικού τμήματος του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251 ΓΝΑ).Στον ιδιωτικό τομέα συνεργάζεται με διαγνωστικά κέντρα ως ακτινοδιαγνώστρια της γναθοπροσωπικής περιοχής . Επίσης εξειδικεύεται στην  εκπαίδευση προσωπικού διαγνωστικών εργαστηρίων σχετικά με τη χρήση του Υπολογιστικού Τομογράφου Κωνικής Δέσμης.
Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής , μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οδοντικής και Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας(ΕΕΟΓΑ) και μέλος της Ευρωπαϊκής  Εταιρείας Οδοντικής και Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας (EADMFR).

Συνδεθείτε στην καρτέλα σας