Θεραπευτικές Τεχνικές στα Πλαίσια της Αποκαταστατικής Οδοντιατρικής

15-16 Σεπτεμβρίου 2023

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Ξενοδοχείο Grand serai

Τασόπουλος Θεόδωρος

DDS, MSc, PhD

Τασόπουλος Θεόδωρος - 1η Σύνοδος Σ.Ε.Η. - Θεραπευτικές Τεχνικές στα Πλαίσια της Αποκαταστατικής Οδοντιατρικής – Συνέδριο Ιωάννινα 15-16 Σεπτεμβρίου 2023

Τίτλος ομιλίας

Αντιπαράθεση: Αναλογικό ή Ψηφιακό αποτύπωμα

Ημερομηνία & ώρα

ΣΑΒΒΑΤΟ
16/09/2023
10:15-12:00

Mini βιογραφικό

Ο Θεόδωρος Τασόπουλος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2004. Το 2008 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στον Τομέα της Προσθετικής του Πανεπιστημίου Bristol (Ηνωμένο Βασίλειο). Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει λάβει μέρος με ομιλίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και διεθνή έγκριτα περιοδικά στο αντικείμενο της Προσθετικής. Έχει πραγματοποιήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέμα τις εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας στην οδοντιατρική, καθώς και την κατασκευή εξατομικευμένων προστατευτικών ναρθήκων και συσκευών για την αντιμετώπιση αποφρακτικών απνοιών στον ύπνο. Είναι μέλος σε ελληνικές και διεθνείς επιστημονικές εταιρείες και κριτής σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.

Εργάζεται στην οδοντιατρική κλινική που διατηρεί στην Αθήνα, καλύπτοντας όλο το φάσμα της σύγχρονης Επανορθωτικής Οδοντιατρικής, της Εμφυτευματολογίας και της Ψηφιακής Οδοντιατρικής.

Συνδεθείτε στην καρτέλα σας